Toastmaster & forlovere

Lars Thomas, Toastmaster
Lars Thomas, Toastmaster

Vår gode venn, Lars Thomas Mathisen er toastmaster i bryllupet vårt.
Han kan nås på tlf: 481 79 866 og mail: larsth_mathisen@icloud.com hvis noen ønsker å melde inn en tale. Vi setter stor pris på om talene holdes korte, da vi ønsker fokus på fest og dans :-) Fristen for å melde inn tale til Lars Thomas er 15 april 2023.

Therese,Thanh sin forlover
Therese,Thanh sin forlover

Tessa er en av mine beste venninner , og jeg setter utrolig stor pris på henne. Hun er en sprudlende , morsom og effektiv dame som skal helst ordne alt selv. Ila de 20 årene vi har vært venninner, har vi rukket å bo i samme hus, men i hver vår etg. Jeg er tanten til hennes to gutter , vi har opplevd masse sammen , reist på turer Amsterdam, Riga etc .. Fortsatt overrasker hun meg med sprøe ting hun finner på, og det er alltid latter med henne. Det var lett for meg å velge henne som min forlover

Jonas, André sin forlover
Jonas, André sin forlover

Jonas har som de fleste vet vært en av mine beste venner siden jeg var ung og dum. Vi har vokst opp sammen og blitt bare bedre venner underveis. Vi har opplevd veldig mye gøy sammen. Han har også vært en utrolig god støttespiller og kompis når det har vært tøffe tider både på jobb og privat. Så det var helt naturlig for meg å spørre Jonas om han ville være min forlover.